Leder coaching

Behersker du den moderne ledelsesstil?

Jeg garanterer dig hurtige og nemme metoder, der på få minutter kan neutralisere en stresset krop og sikre overskud, glæde og livskvalitet. Alle mine metoder er lige til at gå til, letanvendelige og hurtigt virkende.

Mens dygtige ledere er en gave for en virksomhed, kan en dårlig leder betyde både tab af omsætning og medarbejde og have en yderst skadelig virkning i selv den mest succesfulde virksomhed.

I en tid hvor samfundet undergår en rivende udvikling, er kravene til lederes fleksibilitet, effektivitet og forandringsevne stadigt stigende. Dermed bliver ledernes kompetencer ofte sat på prøve, og dette pres kan, for dig som leder, på den lange bane være svær at håndtere og leve op til.

Du skal eksempelvis sørge for kontinuerlig kompetenceudvikling hos dine medarbejdere såvel som dig selv, samtidig med du skal formå at skabe og opretholde forandringsparathed i din afdeling. Du skal måske implementere nye strategier og opretholde et højt engagement, samtidig med du hele tiden skal prioritere og begrunde dine ledelsesmæssige beslutninger.

Gennem coaching får du afklaret du dine personlige forcer og svagheder, samtidig med du udvikler dine potentialer for at skabe resultater gennem dine medarbejdere og kolleger.

Med udgangspunkt i din nuværende ledelsesstil, udvikler jeg et specialdesignet program, der målrettet fokuserer på dine forretningsmål, dine ønsker og mål for din personlige udvikling og dit liv som en helhed.

I forløbet styrker du dine unikke og personlige egenskaber i arbejdet med mennesker.
Din øgede selvindsigt og forståelse for psykologiske mekanismer blandt mennesker hjælper dig med fremadrettet at stå ved dine valg og beslutninger.

Du bliver en mere nærværende og resultatskabende leder, idet du evner at anvende dig selv som det primære redskab.

Ring på 4058 1028 eller for at høre mere om, hvordan coaching kan hjælpe dig med at blive en bedre leder.