Foredrag

Er du klar til at komme stress i virksomheden til livs?

Med mere end 20 års erfaring i stresshåndtering, stor indsigt i de nyeste metoder til forebyggelse, nyeste forskning, viden, metoder og indsigt, hjælper jeg gennem skræddersyede virksomhedsforedrag med at forebygge og behandle stress i organisationen.

Jeg sikrer dig hurtige og nemme metoder, der på få minutter kan neutralisere en stresset krop og sikre overskud, glæde og livskvalitet. Alle mine metoder er lige til at gå til, letanvendelige og hurtigt virkende.

Ifølge nyeste undersøgelser føler hver 7. dansker sig stresset, og stress er tæt på at kunne defineres som en folkesygdom i Danmark.

Nogle mennesker håndterer en højere stressfaktor bedre end andre, men ingen evner at klare alt. Alle kan blive ramt af stress, og bliver man det, nedsættes livskvaliteten betragteligt. Men stress kan behandles og forebygges, så individet kan vende tilbage til en tilstand af ro og balance i livet.

Længerevarende stress påvirker mennesker såvel psykisk som fysisk. Typiske symptomer på stress kan være dårlig nattesøvn, udfordringer i forhold til hukommelsen samt mistet evne til at overskue selv mindre projekter.

For virksomheden kan konsekvenserne være mange og omkostningstunge grundet bl.a.:

  • flere sygedage blandt medarbejderne
  • nedsat produktivitet i virksomheden
  • flere driftsfejl i organisationen

Med en hurtig indsats over for stress opnår virksomheden det bedste resultat. Et foredrag om stress giver dine kolleger og medarbejdere grundlæggende forståelse af og viden om stress, så de bliver bedre til at genkende faresignalerne, bedre undgår stress og bedre håndterer stressen, hvis den rammer.

Kurserne skræddersyes som udgangspunkt til den enkelte virksomhed, men omhandler bl.a. gennemgang af følgende:

  • hvad er stress
  • stresssymptomer
  • genkendelse af egen og andres stress
  • håndtering og forebyggelse af stress
  • stresshåndtering; når stress har ramt

Ring for yderligere information på 4058 1028 eller for at høre mere om, hvilke foredrag jeg anbefaler til netop din virksomhed.