TFT/EFT

Tankefelt Terapi/Emotionel Frihedsteknik (TFT/EFT) er inspirete fra viden om kroppens energibaner kombineret med psykologisk samtaleterapi. Resultatet er ofte forbløffende og langt meget mere effektive end traditionelle metoder. Hurtigt og smertefrit fjernes fysisk og psykisk traumer og/eller ubehag.

TFT/EFT virker gennem stimulation af kroppens energibaner. Stimulationen opnås ved hjælp af let banken med fingrene forskellige steder på kroppen, helt uden brug af nåle eller nogen form for massage, samtidig med at den, der behandles, fokuserer på sit ubehag. Resultatet er enestående, og problemer forsvinder i mange tilfælde i løbet af ganske kort tid.

TFT/EFT er en godkendt evidens-baseret metode i USA. Der er udgivet videnskabelige tidsskrifter om de positive resultater af metoden. Der er udført forskning i 7 lande af over 50 forskere. Derudover er der publiceret 40 artikler i forskellige fagtidsskrifter.

Mange mennesker har forsøgt sig med langvarige behandlingsforløb i traditionelle terapiformer, uden at opleve positiv effekt heraf. De opnår ofte en dyb forståelse af problemet og dets årsager, men det lykkes ofte alligevel ikke at slippe de irrationelle følelser. Ubehaget forefindes stadig i kroppen som en ubevidst refleks, der dukker op gentagne gange, ligegyldig hvor meget man modarbejder det. Det er derfor nødvendigt at tænke i krop, tanke og følelse som en samlet helhed, når man behandler psykiske problemer. Denne helhedstænkning er grundstenen i TFT/EFT.

Jeg har indgående kendskab til TFT/EFT og har opnået succesfulde resultater med denne form for behandlinger. Gennem håndkontakt og samtale, vil du lære at anvende teknikken, samtidig med du får behandlinger, således at du fremover har et nyttigt værktøj ved hånden, når du skal bruge det.

Har du yderligere spørgsmål til ovenstående eller ønsker du at bestille tid til en TFT/EFT behandling, så kontakt mig på 4058 1028 eller send en mail på: c@charlotte-skeel.dk