Privatklienter

Har du problemer du har svært ved at takle?

I afslappende og uformelle omgivelser hjælper jeg dig med at få sat ord på dine udfordringer, at få løst følelsesmæssigt ubehag, traumer, chokoplevelser, gamle såvel som nye ubehagelige oplevelser. Jeg giver samtidig de nyeste og mest effektive teknikker der hjælper dig med at udvikle personlige sider hos dig selv gennem udnyttelse af egne ressourcer.

At åbne sig op for en totalt fremmed kan for mange mennesker være en grænseoverskridende oplevelse men de fleste oplever tilknytningen til en udenforstående som en befriende måde at tale om tanker og følelser, man måske aldrig tidligere har delt med nogen.

Som psykolog med mange års erfaring i behandling af privatklienter ved jeg, hvor vigtigt det er at mødes i øjenhøjde, og jeg sørger altid for at kommunikere på et sprog, der er let forståeligt. Dermed kan det sagte ikke kan misforstås eller på anden måde tolkes forkert. Samtalerne foregår i afslappende og venlige omgivelser og varigheden af en konsultation er 50 minutter.

Hos mig lærer du at hjælpe dig selv til øget livskvalitet og glæde ved at få løst følelsesmæssige problemer, eller at opnå hjælp til at udvikle personlige sider hos dig selv ved at udnytte egne ressourcer bedre og bl.a. til at få et bredere forståelsesperspektiv.

Jeg hjælper dig med at få formuleret dine vanskeligheder så tydeligt som muligt, så du bliver opmærksom på, hvad det egentlig er, der går dig på og hvordan du skal takle udfordringerne fremadrettet. Jeg vil gennem spørgsmål, kommentarer eller forslag til andre indgangsvinkler formidle værktøjer til brug ved din fremtidige udvikling.

Det første kriterie for succes er at ville det. Jeg løser ikke alle dine problemer med et pennestrøg, men hjælper dig med at se indad og få synliggjort de situationer, du synes er vanskelige og giver dig værktøjer til at se tingene i et nyt perspektiv. Har du problemer med at forstå eller indleve dig i andres tanker og følelser, er det også et område, vi arbejder med. Mange problemer mennesker imellem opstår som følge af fejltydning og misforståelser.

Det er min mission, at du kommer frem til en bedre selvforståelse, så du bliver i stand til at træffe selvstændige beslutninger fremadrettet.

Sammen med dig prøver jeg at finde et klart fokus og et tydeligt formål med samtalerne, så du får en tydelig forståelse for, hvorfor du går til psykolog.

Med en fornyet selvindsigt i tingene vil du blive bedre i stand til at finde de løsninger, der er rigtige for dig. Når du bliver afklaret omkring, hvilke tanker du gør dig om dig selv og dine omgivelser, vil det starte en forandringsproces, som gør det lettere for dig at beslutte, hvordan du gerne vil leve dit liv.

Alle mennesker er forskellige og har forskellige ting med i bagagen. Problemerne kan variere lige fra deciderede psykiatriske betegnelser til hverdagsproblemer af mere eksistentiel karakter. Jeg benytter mig af flere forskellige behandlingsformer, der fastsættes ud fra din konkrete bagage og jeg anvender naturligvis kun anerkendte behandlingsformer.

Har du spørgsmål til ovenstående eller andet, eller ønsker du at bestille tid til privatterapi, så kontakt mig på 4058 1028 eller send en mail på: c@charlotte-skeel.dk