Stresskurser

Styrer stress din virksomhed? Lær at spotte faresignaler hos kolleger og medarbejdere.

Med mere end 20 års erfaring i stresshåndtering, de nyeste metoder til forebyggelse, nyeste forskning, viden, metoder og indsigt, hjælper jeg med at forebygge og behandle stress i organisationen.

Jeg garanterer dig hurtige og nemme metoder, der på få minutter kan neutralisere en stresset krop og sikre overskud, glæde og livskvalitet. Alle mine metoder er lige til at gå til, letanvendelige og hurtigt virkende.

Alle kurser specialdesignes ud fra virksomhedens behov, visioner og mål, hvilket sikrer succesfuld implementering. Super gode resultater.

Det er en udbredt myte, at stress kun rammer svage mennesker. En anden udbredt opfattelse er, at stress på arbejdspladsen udelukkende skyldes uhensigtsmæssige arbejdsforhold.

Når stress anses som et individuelt problem, vil det i mange tilfælde betyde, at den stressramte medarbejder forsøger at skjule problemet på arbejdspladsen, for ikke at fremstå som svag.

Vælger man at anse stress udelukkende som et organisatorisk problem, kan det ofte medføre, at alle i organisationen fralægger sig ansvaret for problemet, i begge tilfælde får problemet mulighed for at vokse sig større.

Stress opstår i langt de fleste tilfælde som følge af flere faktorer, og det er et fælles ansvar i organisationen at skabe et sundt arbejdsmiljø og en god kultur, og stress bør dermed også anses som et fælles ansvar.

Det kan for mange mennesker virke uoverskueligt at behandle stress i en travl hverdag, hvor karriere og familie optager de fleste ressourcer.

Første skridt mod bekæmpelse af stress i organisationen er at definere stress, genkende symptomer på stress samt skabe viden om, hvorledes stress takles og forebygges.

Ved deltagelse i stress kurset vil du få en dybdegående indsigt i begrebet stress samt opnå viden om, hvorledes du forebygger og behandler stress i organisationen.

Ring for yderligere information på 4058 1028 eller for at høre mere om, hvilket kursus jeg kan anbefale til din virksomhed.