Metasundhed

Metasundhed og Metamedicin vender vores traditionelle opfattelse af sygdom på hovedet. Her betragter vi kroppen som en intelligent krop med et stærkt immunforsvar der kontinuerligt arbejder på at reparere sig selv. Metamedicin er udviklet af en tysk læge; Dr. Hammer.

META sundhed handler om at finde den bedste behandling til det individuelle behov.

Meta betyder at se ting ovenfra. Meta-sundhed er hverken en ny terapiform eller metode at behandle ud fra, men en model der videnskabeligt og biologisk forklarer en sygdomsproces. Meta-sundhed anser sygdom som en naturligt opstået proces og inddrager kroppen, sindet og sjælen. I dette forløb belyses den direkte sammenhæng mellem vores følelser og symptomer eller en sygdom, vi har udviklet.

Inden for almen medicin behandler man sygdom som “fjenden”, man går til modangreb og prøver at komme den til livs. Løsningen er dog sjældent at skære i kroppen eller behandling med pharmaceutica, når vi er ude af balance. Hele ideen om at alting kan klares med en pille er grundlæggende forkert. Når en læge konkluderer, at en sygdom er kronisk, uhelbredelig, progressiv eller ligefrem terminal, så er det kun betragtet fra den konventionelle medicins begrænsede perspektiv.

Udgangspunktet for metasundhed er i, at sygdomme opstår som følge af et chok og ikke på baggrund af virus eller celler, der pludselig begynder at opføre sig anderledes, genetiske fejl, arvemæssige belastninger eller lignende. Disse forhold kommer først i spil, når man udsættes for konfliktchok.

META sundhed og metamedicin er en alternativ indgangsvinkel til sygdom og helbredelse og tager udgangspunkt i ur biologien. META sundhed anerkender af at der findes logiske forklaringer på, at du fra tid til anden bliver forkølet eller angribes af alvorlig sygdom. Med META sundhed lærer du at forstå, de faser kroppen gennemgår under sygdom, samt den nære relation, der er mellem psyken og fysikken.

Jeg har med Metasundhed allerede hjulpet mange med at gennemleve vanskelige perioder med sygdom og har indgående viden om emnet.

Har du flere spørgsmål om META sundhed, eller ønsker du at bestille tid til en META sundhed behandling, så kontakt mig på 4058 1028 eller send en mail på: c@charlotte-skeel.dk